Hoe seks in de zomer te hebben: 9 meest handige posities

Zwoele zomer is gekomen. We willen seks zoals eerder, gewoon een lichaamscontact veroorzaakt niets anders dan nog meer overvloedige zweten. Ik wil ook niet echt liegen, omdat het heet is. Wat te doen? Hoe seks comfortabel te maken in de zomerwarmte?

Voor hitte omdat het onmogelijk is om het beter te zijn! Uitstekende warming-up, minimaal aanrakingen met alle lichaam &# 8212; en maximaal plezier. We hebben 9 handige berichten verzameld voor een verscheidenheid aan en aangename zomer.

Hoe seks te hebben in het vuur: Top 4 Sexy houdingen

Er zijn verschillende poses waarmee

https://www.smartsol.nl/roken/

je beide kunt. Als beide partners in goede fysieke vorm zijn, zullen er geen moeilijkheden optreden.

Let op: dergelijke houdingen zullen handiger zijn als u en uw partner van ongeveer één groei (en als er een groot verschil is tussen u, blad hieronder &# 8212; De volgende 5 poses voor jou).

Houding &# 171; muur&# 187;

Stel als een vrouw terugstaat naar de letter G, leunend met ellebogen of handen op wat oppervlakte – of een tafel of vensterbank. Man achter een volledige hoogte. Deze houding is handig omdat het geen speciale eisen te rekken of acrobatische vaardigheden van partners. Contact geslachtsdelen met haar maximum, maar de rest lichaam kan ventileren.

Houding &# 171; Eiffeltoren&# 187;

Vormen wanneer een vrouw staat terug naar een man brief l, rust in de benen en handen vloer. Het is prettig om zorgt voor viagra kopen apotheek de diepste penetratie met minimale lichamelijk contact. Het enige gevaar is duizeligheid bij een vrouw, uit het feit dat in een dergelijke houding, en zelfs seks, het bloed sticks te snel naar het hoofd. Uit de partner is het verplicht om een ​​vrouw voor de taille en in het algemeen te behouden, de duur van de wet te regelen, om niet om te zetten in een hartaanval.

Vormen wanneer een vrouw staat, leunend over de muur, partner van aangezicht tot haar, roept een van haar been en houdt op het niveau van haar bekken. Deze houding is vooral comfortabel voor een vrouw, omdat ze een rug voor zijn rug heeft, ondersteunt de partner het.

Stel van semopreactie, wanneer een vrouw de benen op de breedte van de schouders broedt, buigt zijn knieën, rusten in hen met ellebogen. Een man komt van achteren, enigszins hurken, introduceert lid van onderstaande. Om een ​​man te ondersteunen, knuffelt een partner voor de taille. Met deze houding is er geen diep contact, maar een goede stimulatie van de clitoris is verzekerd. De enige moeilijkheidsgraad van uitvoering is beide partners, zou vrij sterke benen moeten zijn.

Sex zomer: staande poses

Daarnaast zijn er een aantal poses waarmee een van de partners kan staan:

Bijvoorbeeld, een ploeg wanneer een vrouw op weg is op het bed of op de tafel, aangezicht tot een man, leunend op de bladen, en een man roept haar op voor de heupen naar het niveau van zijn bekken. Deze houding vereist ook geen speciale fysieke training van beide, maar zorgt voor een goede penetratie en de mogelijkheid van visueel contact in het proces.

Ploegen, integendeel, wanneer de rug van een vrouw naar de partner op zijn handen in een poef of een bed rust, en een man haar heupen verhoogt tot het niveau van zijn bekken. Deze houding vereist goede fysieke gegevens van een vrouw, omdat het op een bepaalde tijd zal moeten staan.

Wanneer een vrouw in zijn knieën en ellebogen op het bed staat, een man in haar terug. Een vrij comfortabele houding voor beide, omdat het geen speciale fysieke gegevens vereist en het is niet heet.

Pose waarbij een vrouw op de rand van een tafel zit, gezicht naar een man, een man staat aan de tafel. De benen van vrouwen kunnen rusten op een stoel of poef of een man kan ze ondersteunen.

Een man die, neemt een vrouw en legt haar op een lid, ondersteunt onder zijn voeten. Vrouw kan hun rug aan de muur houden en volledig op de mannelijke handen hangen. Deze houding is alleen geschikt voor miniatuurvrouwen en mannen met een goede fysieke training.

Uw fantasie mag niet worden beperkt tot het advies van dit artikel en seks mag niet afhangen van het seizoen. Hou van elkaar en heb seks bij elk weer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *