Het vermogen om sterke relaties te bouwen — Echte kunst, en het vermogen om de hoeken glad te strijken en in de tijd te zetten — Kunst is zelfs dunner.

Banaal droog «Sorry» is nooit genoeg gebeurd. Naast verbale oefeningen, heb je nog veel meer nodig.

Ontdek hoe je het met mijn vriendin moet verdragen.

Laat geen systeem beledigd

Beledigd door haar omdat ze beledigd was bij jou, — dit is flauw. Bovendien zal het niets nemen om de relaties te normaliseren, zelfs het tegenovergestelde — Verwijderen nog meer.

Stel je voor: Twee Trotse Miles zitten in verschillende uiteinden van het appartement (als je samenwoont) of in verschillende delen van de stad, voer je wrok te voeden en niet van plan het probleem op te lossen.

Waarom in het algemeen, in dit geval bent u samen? Probeer je trots te overwinnen

https://www.jorditoldra.com/contacte/

, vooral als de schuldige van het conflict precies was, en een stap in de richting van vrede, liefde en andere geneugten. Maak liefde, geen oorlog.

Trek geen assistenten aan

Ouders en vrienden vertellen over wat ze schaap is en hoe waardeloos borssch plaatsvond, — Laatste dingen. Natuurlijk zullen ze zeker aan je zij staan, maar de bevindingen over je keuzes zullen doen, en vervolgens overtuigen ze dat ze heel anders is, geloof me, zal buitengewoon moeilijk zijn.

Nog steeds Dostoevsky in de zijne «Notities van Underground» schreef: en niemand, niemand moet dat weten tussen haar man en vrouw af en toe, als ze van elkaar houden. En wat ze ook komen hebben een ruzie — moeder’s moeder, en dat zou zichzelf niet een rechter moeten noemen en een over een ander vertellen. Zij zelf zijn rechters. Zeer wijs man.

En ga nooit voor hulp aan haar vriendinnen. Nooit. Ze kunnen goed en gevoelig toewijzen en je laten zien dat oprechte wens om te helpen, en dan zal alles worden gezegd dat je de oren van je meisje bereikt, om het mild, in een zeer vervormde versie en de scène in stijl te plaatsen «Bent u klagen over me?» weer gooien olie op het vuur van het conflict, en het nog heter polyhnet.

Erken en accepteer je verkeerd (ook al is het niet)

Afgezaagd, maar het nemen van het podium zeer goed aan het leven eerlijk. Bewustwording en acceptatie van het probleem — de eerste stap op weg naar zijn oplossing.

Ermee eens dat u verkeerd kan zijn, tonen u het meisje uw niveau van flexibiliteit en het vermogen om te luisteren. Dit is zeer belangrijk en zal aanmoedigen ook haar meer attent en compliant te worden (voldoende als een meisje, natuurlijk).

Kan verontschuldigen en niet alleen voor degenen die nakosyachil. Als de situatie is niet erg serieus — je kunt het zelf op te lossen door te zeggen: «Het spijt me, ik had het verkeerd». Vanuit je niets, en de relatie sberezhesh verliezen.

Gepresenteerd bloemen en excuses

Tijdens de relatie die je waarschijnlijk geleerd haar smaak en voorkeuren — in ieder geval willen we het te geloven. Geef haar een behoorlijk boeket van hete bloemen en vraag om vergeving.

Meisjes voor het grootste deel van bloemen. Pioenen, tulpen, orchideeën, rozen op het einde — Ze kunnen het ijs in het hart smelten en de stemming verhogen. En daar kijk je, en vergeef.

Dialoog met haar

Stilte — Goud ooit, maar niet alleen in conflictsituaties. Als u zwijgt om het bestaan ​​voort te zetten, kan het meisje denken dat zo’n patroon vrij tevreden is met en zij (meisje), u niet echt nodig hebt.

Toon haar interesse in uw relatie. Zelfs als ze uw oproepen en berichten niet beantwoordt, wees dan aanhouden en laat zien dat het me niet kan schelen.

Maar overdrijf het alleen niet. Ken de maat en laat haar niet in staat zijn om u en uw gevoelens te manipuleren. Het is belangrijk.

Versterk de woorden acties

Toon haar wat klaar is als het niet persoonlijk is gewijzigd en corrigeer dan op zijn minst je gedrag. Velen van ons (en niet alleen van ons — Vrouwen ook) Na het brengen van verontschuldigingen en de komende vergeving blijven leven evenveel als ik niet gebeurd, doe precies waar ik me voor moest verontschuldigen. Het is niet goed.

Dus je toont niet alleen het niveau van je eigen egoïsme, maar ook onvermogen, en het belangrijkste, de terughoudendheid om te luisteren en te horen en te horen. erectiepil cialis kopen Bovendien kan het meisje denken dat je het niet op prijs stelt, noch haar gevoelens.

In een dergelijke situatie is een nieuw conflict, maar is al veel sterker en zal met veel ernstigere gevolgen niet lang wachten.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *